΄Υποπτο δέμα και στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοιράσου το άρθρο:

Ύποπτο δέμα με άγνωστο ακόμα το περιεχόμενο του, έφτασε σήμερα το πρωί και στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Όντες υποψιασμένοι, από τα όσα προηγήθηκαν σε άλλα Πανεπιστήμια της χώρας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Ζήσης Μαμούρης και η αντιπρύτανης Ιωάννα Λαλιώτου, ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία χωρίς να ανοίξουν τον φάκελο. Σύμφωνα με πληροφορίες περί τις 3 το μεσημέρι κατέφθασε και η ΕΜΑΚ, η οποία παρέλαβε τον ύποπτο φάκελο, ενώ τουλάχιστον δύο άτομα που τον έπιασαν στα χέρια τους μετέβησαν για προληπτικούς λόγους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Νοσοκομείου Βόλου, όπως προβλέπεται από το σχετικό πρωτόκολλο σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Στο κτήριο Παπαστράτου του Π.Θ. έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ δόθηκε εντολή εκκένωσης του κτηρίου από φοιτητές και καθηγητές.

Να σημειωθεί ότι η διεύθυνση του αποστολέα είναι από Ινδία και επί της ουσίας επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις της Αντιτρομοκρατικής ότι αναμένονται ύποπτες αποστολές και σε άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα πλην αυτού της Λέσβου.

Ο φάκελος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Βόλο είναι ο τελευταίος που στάλθηκε χρονικά. Η αρχή αποστολής των ύποπτων φακέλων έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (09.01.2019) και συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη, όταν έγινε γνωστό ότι “ύποπτοι” φάκελοι εστάλησαν στα πανεπιστήμια Κρήτης, Κέρκυρας, Βόλου και στο ΠΟλυτεχνείο.

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ