Αδειοδότηση για σταυλικές εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου ζητά η Περιφέρεια

Μοιράσου το άρθρο:

Τη νομιμοποίηση σταυλικών εγκαταστάσεων και αδειοδότηση της λειτουργίας των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο, ζητά με επιστολή της από τους Υπουργούς Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, προκειμένου να συνεχισθεί απρόσκοπτα η λειτουργία και προσφορά της δομής.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ένα θέμα που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία και το έργο του Κέντρου Παιδικής Προστασίας της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κιβωτός του Κόσμου που λειτουργεί στο Βόλο και έχει να κάνει με τη χορήγηση άδειας και τον χαρακτηρισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων ως εκπαιδευτικές.

Η Κιβωτός του Κόσμου στο Βόλο, εδρεύει στο Διμήνι Μαγνησίας, σε μια έκταση, στην οποία περιλαμβάνονται εγκαταστάσεις, όπως αλευρόμυλο, εργαστήριο παρασκευής ζυμαρικών, τυροκομείο, ελαιοτριβείο, καθώς και σταυλική εγκατάσταση.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αυτό που ζητάμε ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, είναι, η έγκριση άδειας για την παραμονή των ζώων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της δομής και η οποία είναι απαραίτητη για την αδειοδότηση των σταυλικών και κτιριακών εγκαταστάσεων.

Η Κιβωτός του Κόσμου εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει σημαντικό έργο στους συνανθρώπους μας και κυρίως στα παιδιά που είτε έχουν κακοποιηθεί, είτε έχουν εγκαταλειφθεί από τους γονείς τους. Όλες οι παραπάνω κτιριακές εγκαταστάσεις ενεργούν θετικά στα παιδιά, προκειμένου να αποκτήσουν δυνατότητες και δεξιότητες και σχετικά επαγγέλματα. Η μη έγκριση άδειας όλων των παραπάνω κτιριακών εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανόμενης και της σταυλικής, όπως καταλαβαίνετε θα δημιουργήσει πολλά και σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της δομής.

Ζητούμε την προσωπική σας συμβολή ώστε να γίνει νομιμοποίηση των κτιριακών και σταυλικών εγκαταστάσεων και αδειοδότηση λειτουργίας των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, ώστε να συνεχίσει η δομή τη λειτουργία της και οι άνθρωποί της να προσφέρουν απρόσκοπτα στα παιδιά που φιλοξενούν.

Γνωρίζοντας ότι θα κάνετε το ανθρωπίνως δυνατό για να βρεθεί λύση στο σοβαρό αυτό θέμα της Κιβωτού του Κόσμου, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Το Στέκι Αλληλεγγύης στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παρουσία Αμερικανικού πλοίου
Next Παράταση υποβολής αίτησης άδειας διατήρησης κτηνοτροφικής εγκατάστασης