Αθώες Στάχτου και Καρυδάκη στην υπόθεση με το δήμαρχο Αλμυρού

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αθώωσε την πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας Θάλεια Στάχτου και τη γραμματέα Εύη Καρυδάκη, αναφορικά με τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος τους ο δήμαρχος Αλμυρού Δ. Εσερίδης για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η κ. Στάχτου στην απολογία τους αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης και επισήμανε ότι η παρέμβαση του σωματείου στο δημοτικό συμβούλιο έγινε για να διαμαρτυρηθεί για τη συμπεριφορά του δημάρχου απέναντι σε εργαζόμενους του δήμου. Η κ. Καρυδάκη επισήμανε ότι η παρέμβαση δεν ήταν εναντίον του προσώπου του κ. Εσερίδη αλλά το πολιτικό πρόσωπο του δημάρχου.

Από την πλευρά του ο κ. Εσερίδης τόνισε ότι δεν επέδειξε φασίζουσα νοοτροπία όπως τον κατηγόρησαν αλλά ήλθε σε σύγκρουση με υπαλλήλους και μάλιστα τους παρέπεμψε και στο πειθαρχικό γιατί δεν έκαναν όπως έπρεπε τη δουλειά τους, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιους αποκάλεσε άχρηστους και τεμπέληδες. Επιπλέον τόνισε ότι είχε προσκαλέσει τη κ. Στάχτου να συζητήσουν τα παράπονα των εργαζομένων, αλλά εκείνη δεν ανταποκρίθηκε.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Prev Ρύθμιση ανάσα για επιχειρηματίες Σκοπέλου που επλήγησαν από το χιονιά
Next Δημοτική αρχή Βόλου κατά Κ. Πουλάκη