Αθώος για το Koriopolis ο Αχ. Μπέος

Μοιράσου το άρθρο:

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι αποφάσεις σε δεύτερο βαθμό για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, γνωστό ως «Koriopolis», μετά από ακροαματική διαδικασία που κράτησε ένα εξάμηνο.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε τελεσίδικα αθώο τον Αχιλλέα Μπέο, όπως επίσης τον Γιάννη Κομπότη, τον Γιώργο Μποροβήλο και τον Δημήτρη Μπάκο.

Ένοχος κρίθηκε ο Γιώργος Τσακογιάννης για διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος και νομιμοποίηση εσόδων.

Το δικαστήριο κήρυξε ενόχους 12 πρόσωπα συνολικά, για τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Δήλωση του Δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου 

«Σήμερα, με την πλήρη και τελεσίδικη ομόφωνη αθώωσή μου από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, είναι μια μεγάλη μέρα, όχι μόνο για μένα, αλλά κυρίως για την οικογένειά μου, που τόσο υπέφερε μαζί μου και μου συμπαραστάθηκε στον σκληρό αγώνα που έδωσα.

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους συνηγόρους μου, Αλέξη Αθανασόπουλο, Πάνο Παναγιωτόπουλο, Ευθύμη Ναυρίδη και Κασσιανή Μιχοπούλου και βέβαια το Θεό, που με έστειλε να δικαστώ από δικαστές με ήθος, ακεραιότητα και δικαστική συνείδηση και που έκριναν δίκαια χωρίς επηρεασμούς από εξωγενείς παράγοντες.

Τούτη την ώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Την Δευτέρα στον Βόλο, την πόλη μου, στις 11. 30 σε συνέντευξη τύπου, θα πούμε πολλά περισσότερα που θα αφορούν πολλούς!»

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ