Ακυρώθηκαν οι εκλογές για την Κεντροαριστερά στο Τρίκερι

Ακυρώθηκαν από την Επιτροπή Αλιβιζάτου οι εκλογές για την ανάδειξη ηγέτη της Κεντροαριστεράς στο Τρίκερι Μαγνησίας, καθώς διαπιστώθηκε νοθεία. Σημειώνεται ότι ένσταση ΄είχε καταθέσει ο Ν. Ανδρουλάκης, μετά τις καταγγελίες για νοθεία. Στο Τρίκερι εμφανίστηκαν να ψηφίσουν 109 άτομα αλλά όταν τους ζητήθηκαν τα χρήματα από τη συμμετοχή των ψηφοφόρων, 327 ευρώ, δεν υπήρχαν.
Έτσι ξεκίνησε το ξετύλιγμα από το κουβάρι, με αποτέλεσμα ο σάκος με τα ψηφοδέλτια και όλα τα στοιχεία εστάλησαν στην Επιτροπή που σήμερα έκρινε το αποτέλεσμα άκυρο. Όπως επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο Φ. Λαμπρινίδης επικεφαλής της Νομαρχιακής Ομάδας Εμπιστοσύνης, υπήρξαν παρατυπίες, οι μοναδικές στη Μαγνησία και ήμασταν υποχρεωμένοι να παραπέμψουμε το θέμα στην Επιτροπή Αλιβιζάτου.
Ο δήμαρχος Ν. Πηλίου και υπεύθυνος του εκλογικού τμήματος Τρικερίου, Νίκος Φουρτούνας, δήλωσε στον τύπο ότι ήταν προσωπική του επιλογή να μην παίρνει χρήματα από τους ψηφοφόρους, ενώ ανέφερε ότι τα χρήματα πληρώθηκαν στη συνέχεια όπως ζητήθηκε. Οι καταγγελίες πάντως έκαναν λόγο και για ψηφοφορία διά τηλεφώνου, όπου ο πολίτες έδινε τον αριθμό της αστυνομικής ταυτότητας και εγγράφονταν στους καταλόγους.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Διάλεξη για χώρους λατρείας στον ελληνιστικό κόσμο
Next Καρδίτσα: Πανελλήνιο Σεμινάριο Σχολικής Χορωδίας