Αλμυρός: Τραυματισμός τριών υπαλλήλων του Δήμου σε απορριμματοφόρο που εξετράπη της πορείας του

Τρία άτομα που εργάζονται στο Δήμο Αλμυρού, με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, τραυματίστηκαν ελαφρά, χτες γύρω στις 11 το πρωί, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε παρακείμενο χωράφι. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν έσκασε το μπροστινό δεξί  λάστιχο του οχήματος, τη στιγμή το απορριμματοφόρο έμπαινε  στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Ευξεινούπολης.

Ο οδηγός και οι δύο γυναίκες πλήρωμα είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατόπιν πήραν εξιτήριο.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, Θάλεια Στάχτου, το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο είναι πολύ παλιό και επικίνδυνο, ενώ δεν έχει περάσει έλεγχο ΚΤΕΟ. Σύμφωνα με την κα Στάχτου, το ίδιο συμβαίνει και με το μεγαλύτερο μέρος του στόλου απορριμματοφόρων του Δήμου Αλμυρού. « Από τα πέντε απορριμματοφόρα, μόνο το ένα έχει περάσει ΚΤΕΟ. Τα υπόλοιπα δεν μπορούν να περάσουν γιατί βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, καθώς ο Δήμος δεν φροντίζει για τη συντήρησή τους », είπε χαρακτηριστικά.

Για το ατύχημα ενημερώθηκε  και ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, ο οποίος χτες βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα γίνουν κάποιες απαραίτητες παρεμβάσεις στα απορριμματοφόρα, προκειμένου να περάσουν από έλεγχο ΚΤΕΟ

 

 

 

ΠΗΓΗ

Prev Καθαρισμός παραλίας Κάτω Λεχωνίων - ert.gr
Next Υποβολή αιτήσεων για ένταξη παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ