Αναδείχθηκαν οι νικητές των δωροεπιταγών του Εμπορικού Συλλόγου

Μοιράσου το άρθρο:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου η κλήρωση για την ανάδειξη των 30 καταναλωτών που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας random.org και επιλέχθηκαν τυχαία 30 αριθμοί (και 10 επιλαχόντες) που θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά προκειμένου να παραλάβουν την δωροεπιταγή. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε παρουσία συμβολαιογράφου και δικηγόρου.  Οι τυχεροί πρέπει να προσκομίσουν στον Εμπορικό Σύλλογο την απόδειξη της αγοράς τους για να παραλάβουν το δώρο τους.

Η προωθητική ενέργεια «Εσύ μπήκες στην κλήρωση» του Εμπορικού Συλλόγου ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 7 Ιανουαρίου. Στην κλήρωση έλαβαν μέρος συνολικά 413 συμμετοχές.

Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν 85 συμβεβλημένα καταστήματα από τη γεωγραφική περιοχή του Δήμου Βόλου, Δημοτικές Ενότητες Βόλου & Ν. Ιωνίας. Ο κάθε συμμετέχων με αγορά οποιουδήποτε προϊόντος και ανεξαρτήτου ποσού ανά απόδειξη από τα καταστήματα μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, ενώ η κάθε απόδειξη αποτελούσε και μία συμμετοχή στην κλήρωση.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο-Απείχαν από τα μαθήματα λόγω πάγου στο προαύλιο
Next Κλειστά και αύριο τα σχολεία στο νομό Καρδίτσας