Ανοιχτά παραμονή Δεκαπενταύγουστου τα εμπορικά

Kανονικά θα λειτουργήσει η αγορά του Βόλου τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 με απόφαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση ελήφθη έπειτα από ανεπίσημη έρευνα μεταξύ των μελών του.

“Είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι η ημέρα Δευτέρα 14/08/2017 ορίζεται ως εργάσιμη ημέρα για όλους τους κλάδους εμπορίου, εστίασης και υπηρεσιών και για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Επίσης, η ημέρα αυτή είναι η παραμονή μιας από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές και ονομαστικές εορτές του έτους και ως εκ τούτου για πολλά καταστήματα (π.χ. είδη δώρων) είναι ευνοϊκή μέρα για την εμπορική κίνηση.

Ακόμη, ενημερώνει τους συναδέλφους ότι έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τους όμορους νομούς, η αγορά της Θεσσαλίας θα ακολουθήσει το ήδη υπάρχον ωράριο λειτουργίας και δε θα προβεί σε παύση λειτουργίας της την ημέρα αυτή. Επιπλέον, η πόλη μας σε αντίθεση με τις άλλες πόλεις της περιφέρειας αποτελεί πέρασμα για τουριστικούς προορισμούς, στους οποίους παρατηρείται αύξηση επισκεψιμότητας. Ωστόσο, είναι στην ευχέρεια του κάθε επιχειρηματία να αποφασίσει για τη λειτουργία ή όχι της επιχείρησης του”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ

Prev Εκδήλωση τιμής για τους δασκάλους της Αργιθέας Καρδίτσας
Next Εκδήλωση για τα σωματεία των κοινοτήτων Δήμου Λ. Πλαστήρα