Απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων και μετακίνησης φιλάθλων

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, απαγορεύεται η διάθεσης εισιτηρίων σε φιλάθλους καθώς και η οργανωμένη – μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, στον αγώνα της Κυριακής μεταξύ Νίκης Βόλου και ΝΠΣ Βόλου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση του Υφυπουργού:

Αποφασίζουμε, την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων καθώς και την απαγόρευση οργανωμένης – μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 29-10-2017 και ώρα 15:00 όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2017-2018, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων, το με αριθμ. πρωτ. 1003/2/440/3-γ/23-10-2017, έγγραφο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, και το με αριθ. πρωτ: 4964/26-10-2017, έγγραφο της Δ.Ε.Α.Β, προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με το οποίο εισηγούνται «την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των ιδίων, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κατά την διεξαγωγή του προαναφερόμενου αγώνα, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Επικουρικός ουρολόγος στο Νοσοκομείο Βόλου
Next Κατά της λειτουργίας καταστημάτων την Κυριακή ο Ε.Σ.Β.