Απαράδεκτες εικόνες στο κλειστό του Βόλου χθες το βράδυ

Απαρά γονείς για τα παιδιά τους στο κλειστό γήπεδο Βόλου, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ των κορασίδων.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Φάρο Κερατσινίου κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για να γίνει η απονομή στις πρωταθλήτριες του Παναθηναϊκού, γονείς των αθλητριών πιάστηκαν στα χέρια στην εξέδρα και για μερικά λεπτά έπεφτε «ξύλο» μπροστά στα εμβρόντητα μάτια των κοριτσιών.

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, τα επεισόδια σταμάτησαν, όμως το ντροπιαστικό θέαμα δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών, ο οποίος αναφέρει: «Την ώρα που σε πολλές πόλεις της Ελλάδος διεξάγονται τουρνουά 3Χ3 και τα παιδιά μπαίνουν στον αθλητισμό και ιδιαίτερα σε ένα άθλημα, το οποίο έχει φέρει τις περισσότερες επιτυχίες στη χώρα μας, υπάρχουν κάποιοι που αμαυρώνουν την εικόνα του. Κάποιοι που δεν υπάρχουν λέξεις για να τους χαρακτηρίσουμε και οι οποίοι ΔΕΝ πρέπει να πατούν το πόδι τους στα γήπεδα.

Στον Σύνδεσμο, είμαστε συγκλονισμένοι από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων. Γονείς με τέτοια συμπεριφορά, δεν αξίζει να βρίσκονται στα γήπεδα. Αν τους άρεσε η εικόνα των παιδιών τους που έκλαιγαν, τότε τους δίνουμε συγχαρητήρια.

Και επειδή υπάρχει και η όμορφη πλευρά του αθλητισμού, ο ΠΣΑΚ συγχαίρει όλα τα κορίτσια για τη συμμετοχή και το παράδειγμα που έδειξαν ακόμη και σε μεγαλύτερους τους».

ΠΗΓΗ

Prev Άγιο είχαν οι επιβάτες ΙΧ στη Ζαγορά
Next Ημερίδα για τα πνευματικά δικαιώματα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας