Απόλυτη επιτυχία του Λυκείου Αλοννήσου στις πανελλαδικές

Την απόλυτη επιτυχία άγγιξε το Γυμνάσιο-Λύκειο Αλοννήσου στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς όλοι οι μαθητές, οι οποίοι συμμετείχαν στις εξετάσεις, εισήχθησαν σε ανώτατα και ανώτερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Με το εκατό τοις εκατό των μαθητών να εισάγεται σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως Χημείας, Πληροφορικής, Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά και αξιόλογα Τεχνολογικά Ιδρύματα, όπως Γραφιστικής, Προσχολικής Αγωγής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, κ.α., οι μαθητές της φετινής Γ’ Λυκείου κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και να ανοίξουν τα φτερά τους για μια νέα ζωή.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές και στις οικογένειες τους και τους εύχεται καλές σπουδές και μια όμορφη φοιτητική ζωή. Συγχαρητήρια, επίσης, απευθύνει προς τους καθηγητές του Γυμνασίου-Λυκείου Αλοννήσου, οι οποίοι με την προσπάθεια τους και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες οδήγησαν το σχολείο στην απόλυτη επιτυχία.

ΠΗΓΗ