Βρήκε στέγη ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Μαγνησίας

Μοιράσου το άρθρο:

Λύση στο πρόβλημα της στέγασης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Μαγνησίας δίνει η διάθεση, για τον σκοπό αυτό, ενός διαμερίσματος από ένα βολιώτη. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου, η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Σοφία Ιωάννου, πρόκειται για τον κ. Χρήστο Μπακόπουλο, μηχανολόγο – ηλεκτρολόγο, ο οποίος διέθεσε για την στέγαση του Συλλόγου, διαμέρισμα 150 τ.μ. στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Γκλαβάνη και Τάκη Οικονομάκη.

«Πιο κατάλληλο σημείο, εύκολα προσβάσιμο από όλους τους καρκινοπαθείς, δεν θα μπορούσε να βρεθεί» τονισε η κ. Ιωάννου, η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την προσφορά του κ. Μπακόπουλου. Όπως μάλιστα επισήμανε, όταν πληροφορήθηκε την ανάγκη στέγασης του Συλλόγου, δεν δίστασε στιγμή να διαθέσει το διαμέρισμά του για τον σκοπό αυτό.

Η ίδια πρόσθεσε ότι, στο παρελθόν είχε ανταποκριθεί στη σχετική έκκληση και ο μητροπολίτης Δημητριάδος, ωστόσο ο χώρος που ήταν διαθέσιμος ήταν αρκετά μακριά από το κέντρο και όχι εύκολα προσβάσιμος από όλους τους καρκινοπαθείς.

Η κ. Ιωάννου παρέλαβε χθες τα κλειδιά του διαμερίσματος και εκτιμάται ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί κάποιες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν (βάψιμο, βασική επίπλωση κλπ) και θα μπορέσει από εκεί και μετά, να αποτελέσει το «στέκι» του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας.

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ