Βόλος:Το Γηροκομείο προσφέρει στέγη στον Φώτη

Στέγη στο πιο οικείο και αγαπητό – ίσως – όλων των Βολιωτών, τον γνωστό σε όλους Φώτη, προσφέρει το Γηροκομείο Βόλου, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το Μ. Σάββατο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γηροκομείο αναφέρει τα εξής: «Αγαπητοί συμπολίτες η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Γηροκομείον Βόλου» σε συνέχεια της πολυετούς προσπάθειας να βρίσκεται δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη και να αφουγκράζεται τις δυσκολίες των μοναχικών ηλικιωμένων, θα ήθελε να εκφράσει την πρόθεση και συνάμα τη χαρά να εντάξει στην μικρή του κοινωνία, το δικό μας Φώτη, τον άνθρωπο που πάντα έδινε τα λιγοστά υπάρχοντα του διδάσκοντας την ανιδιοτέλεια. Άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν η πρόταση να φιλοξενηθεί κοντά μας μόνο που η αξιοπρεπής στάση ζωής του και οι δυνάμεις που ακόμη είχε, δεν οδήγησαν σε αυτή την κατεύθυνση.

Όπως εκείνος πάντοτε προσευχόταν για όλους μας, τώρα είναι η δική μας σειρά να ενώσουμε τις προσευχές μας για εκείνον, για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση αλλά και για τη θαλπωρή που του αξίζει, τουλάχιστον από τώρα και στο εξής.

Φώτη σε περιμένουμε»

ΠΗΓΗ

Prev Εκδήλωση για το σεισμό του 1954 στους Σοφάδες Καρδίτσας
Next Βόλος: Φωτιά από ξεχασμένο φαγητό