Βόλος: Έκαψαν τα ναρκωτικά όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς

Για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθησαν πέντε άτομα και συγκεκριμένα τρεις Αλβανοί ηλικίας 26, 22 και 27 ετών, ένας 39χρονος και μία 20χρονη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Αρχικά σε ελέγχους που διενήργησαν οι αστυνομικοί στα σπίτια του 39χρονου και της 20χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι νάιλον συσκευασίες χασίς συνολικού βάρους 73,25γρ., ένα ξίφος με λεπίδα – λάμα μήκους 45εκ., μία ηλεκτρονική ζυγαριά, πέντε κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 340ευρώ.

Από την αξιοποίηση πληροφοριών προέκυψε ότι τα δύο άτομα είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από τους τρεις Αλβανούς. Μόλις οι τρεις Αλβανοί, που βρίσκονταν σε σπίτι, αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών, προχώρησαν στην καύση ναρκωτικών.
Από την έρευνα στο σπίτι των τριών Αλβανών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία ποσότητα κοκκαΐνης βάρους 0,35γρ., τρεις νάιλον συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 19,58γρ., υπολείμματα καμένων ναρκωτικών βάρους 144,7γρ., μία ηλεκτρονική ζυγαριά, πέντε κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 2.965ευρώ.

ΠΗΓΗ