Βόλος: Έκθεση Bikeart.gr 2017

Μετά την περσινή πετυχημένη έκθεση «Bikeart.gr» για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου στην πόλη του Βόλου, προσκαλούνται οι πολίτες να συμμετέχουν και στη φετινή έκθεση, η οποία θα λάβει χώρα από 1η έως και 15 Μαΐου 2017.

DSC_0145

Όσοι πολίτες το επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στις κάτωθι θεματικές:

– έκθεση παλαιών ποδηλάτων:  όποιοι διαθέτουν παλιό ποδήλατο (χρονολογίας πριν το 1985) και είναι σε καλή κατάσταση, μας ενημερώνουν για να το δούμε και να συμμετάσχει στην έκθεση. Ο χώρος της έκθεσης είναι φυλασσόμενος και τα εκθέματα τοποθετούνται σε απόσταση από το κοινό για λόγους ασφαλείας.

DIEK_ _SELANIKI_LOW

– έκθεση ιδιαίτερων ποδηλάτων: όποιοι διαθέτουν ποδήλατο ιδιαίτερης σειράς και σχεδιασμού, οποιασδήποτε χρονολογίας και τύπου (κούρσα, πόλης, σπαστά, ηλεκτρικά, παιδικά κ.α.) μας ενημερώνουν για να το δούμε και να συμμετάσχει στην έκθεση. Ο χώρος της έκθεσης είναι φυλασσόμενος και τα εκθέματα τοποθετούνται σε απόσταση από το κοινό για λόγους ασφαλείας.

G-(24)

– έκθεση παλαιών φωτογραφιών με το ποδήλατο: φέτος θα φιλοξενηθεί στην έκθεση για πρώτη φορά μια συλλογή πρωτότυπων φωτογραφιών στις οποίες εντάσσεται το ποδήλατο και είναι είτε από οικογενειακές στιγμές, βόλτες, αγώνες κ.α. από διαφορετικές πόλεις ανά την Ελλάδα.  Όσοι πολίτες θέλουν να ανατρέξουν στις μνήμες μια άλλης εποχής και να εκθέσουν τις φωτογραφίες τους, μας ενημερώνουν για την παραλαβή τους. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν «κλεισμένες» σε κάδρα και θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους με τη λήξη της έκθεσης.

bikeart_gr_2016 (1)

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν στο 6973 70 19 61 με τον υπεύθυνο συντονιστή του προγράμματος κο Κυριάκο Ιωσηφίδη για όποια διευκρίνηση χρειαστούν και στο email:carpediemact@gmail.com

Επίσης μπορούν να ανατρέξουν στις προηγούμενες δράσεις μας στις ιστοσελίδες

bikeart.gr και facebook.com/bikeart.gr

urbanact.gr <> bikeart.gr

facebook.com/bikeart.gr

ΠΗΓΗ

Prev Πρόσληψη 34 ατόμων στο δήμο Βόλου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα
Next Στον εισαγγελέα τα στοιχεία για την επιβάρυνση του Παγασητικού Κόλπου