Βόλος: Ένταση και σήμερα στον Κραυσίδωνα

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ «ΣΠΑΖΟΥΝ» ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ – ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ – 

Ένταση και σήμερα στην περιοχή του Κραυσίδωνα, όπου τα συνεργεία του Δήμου πέρασαν στη δεύτερη φάση εργασιών μετά το χθεσινό κλάδεμα – κόψιμο των δέντρων. Από το πρωί ξεκίνησε το ξήλωμα των πεζοδρομίων στην παρόχθιο οδό Καραμπατζάκη, με κατοίκους της περιοχής και άλλους πολίτες να έχουν και πάλι συγκεντρωθεί, προσπαθώντας να αποτρέψουν τις εργασίες. Εξαιτίας της έντασης μάλιστα, μια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου.

Παρόντες είναι και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον ασκούντα χρέη δημάρχου, Θάνο Θεοδώρου.

Στο μεταξύ, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Βόλου, Φωτεινή Κοκκινάκη μετέβη στην Εισαγγελία προκειμένου να ζητήσει αναστολή εργασιών μέχρι την Δευτέρα, οπότε αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση επί της αίτησης προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκε χθες.

Την ίδια ώρα, τα μέλη της Επιτροπής Πολιτών που έχει συσταθεί για τον Κραυσίδωνα, απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες να συγκεντρωθούν στο σημείο όπου βρίσκονται τα συνεργεία του Δήμου για να αποτρέψουν τις εργασίες, ενώ προγραμματίζουν συγκέντρωση στο Μεταξουργείο, στις 4 το απόγευμα.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ