Βόλος: Αλλαγές προϊσταμένων – νομικού συμβούλου στη ΔΕΥΑΜΒ

Τελικά το «μπάχαλο» των ημερών της παγωνιάς το πληρώνει ο Αριστείδης Γκέκας, μέχρι πρότινος προϊστάμενος λειτουργίας συντήρησης και υποδομών, τη θέση του οποίου καταλαμβάνει ο απομακρυνθείς Μιλτιάδης Φαναριώτης. Επιπλέον το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. της επιχείρησης ενέκρινε την διακοπή συνεργασίας με τον νομικό σύμβουλο Αντώνη Ξηρό και τη θέση του αναλαμβάνει ο Στέφανος Καραγιώργος.

Ο κ. Γαλάτης ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες μετακινήσεις που δεν θα χρειάζονται όμως την έγκριση του Δ.Σ. Στη θέση του διευθυντή λειτουργίας, συντήρησης και υποδομών λοιπόν, αντί του Αριστ. Γκέκα επιστρέφει ο Μιλτ. Φαναριώτης, ενώ τοποθετείται υπεύθυνος ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ, ως προϊστάμενος ο Ιωάννης Χούσος (πολιτικός μηχανικός).
Στο τμήμα ηλεκτρολόγων προϊστάμενος θα είναι ο κ. Γκέκας και στη θέση του κ. Κυριακόπουλου ως υπευθύνου προμηθειών τοποθετείται η (απομακρυνθείσα) κ. Δεληευθυμίου. Επίσης ο Απ. Γαλάτης ενημέρωσε ότι θα γίνουν επίσης μετακινήσεις προϊσταμένων σε τμήματα, που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε επίσης β’ αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2017 και αποφασίστηκε να γίνει δαπάνη ύψους 139.000 €, για έκτακτες εργασίες που έγιναν την περίοδο του παγετού και δόθηκαν σε ιδιώτες, ενώ εγκρίθηκε και η προμήθεια ανταλλακτικών συστήματος απολύμανσης ΕΕΛ, προϋπολογισμού 12.382 € πλέον ΦΠΑ.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ επανέλαβε ότι ο Βιολογικός είναι μια γηρασμένη εγκατάσταση λέγοντας: «κάνουμε συντήρηση και ενημερώνουμε εγκαίρως τη Διεύθυνση Υγείας και την Περιφερειακή Ενότητα». Όπως είπε, θα αντικατασταθούν κάποιοι λαμπτήρες που πρέπει να έλθουν από το εξωτερικό, οι οποίοι θα βελτιώσουν τη λειτουργία του.

 

ΠΗΓΗ