Βόλος: Αναταράξεις στην δημοτική πλειοψηφία από δηλώσεις αντιδημάρχου Παιδείας

Την πόρτα εξόδου από την ομάδα πλειοψηφίας δείχνει η δημοτική αρχή στην αντιδήμαρχο Παιδείας Γεωργία Μποντού-Τοκαλή μετά τις χθεσινές δηλώσεις της σε τοπικό ραδιόφωνο, όπου προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό εκδίωξης του προέδρου του Σωματείου «Ιππόκαμπος» από το δημαρχείο. Μάλιστα η κ. Τοκαλή φέρεται να δήλωσε ότι είχε σχετική εντολή από το γραφείου του δημάρχου για να ενεργήσει με αυτό τον τρόπο. Σε  ανακοίνωση του δήμου επισημαίνεται ότι αν οι δηλώσεις της δεν διαστρεβλώθηκαν από το συγκεκριμένο ραδιόφωνο, η κ. Μποντού-Τοκαλή δεν έχει παρά να ανεξαρτητοποιηθεί και το ίδιο ισχύει «για οποιονδήποτε σύμβουλο θέλει να ακολουθήσει προσωπική γραμμή, κάνοντας ενδεχομένως Δημόσιες Σχέσεις και προσωπική πολιτική». Η κ. Τοκαλή πάντως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει προβεί σε καμία διάψευση όσων ανέφερε στη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Η ανακοίνωση του δήμου 

Συνεχίζει τις απέλπιδες προσπάθειές του ο γραφικός εκδότης προκειμένου να δημιουργήσει προβλήματα στη Δημοτική Αρχή, έστω και στο ελάχιστο κοινό που ακόμα έχει τις αντοχές να τον παρακολουθεί, και τελευταίο του «επίτευγμα» η διατήρηση στην επικαιρότητα ενός ανύπαρκτου, όπως από όλες τις πλευρές ξεκαθαρίστηκε, θέματος, αυτό με τον πρόεδρο του «Ιππόκαμπου», Πέτρου Μπέλλου.

Έτσι πληροφορηθήκαμε για κάποιες δηλώσεις της κ. Γιούλης Τοκαλή – Μποντού, στο συγκεκριμένο Μέσο, όπου φέρεται να εξέφρασε τη διαφωνία της για θέσεις της Δημοτικής μας Αρχής. Επειδή το Μέσο αυτό έχει ως χαρακτηριστικό την απόλυτη αναξιοπιστία, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν απέδωσε ορθά τις δηλώσεις της ή, κατά πάγια συνήθεια και πρακτική, τις διαστρέβλωσε.

Ως γενική και αδιαπραγμάτευτη θέση αρχής, πάντως, οφείλουμε να τονίσουμε ότι την ακολουθητέα γραμμή, σε όποιο θέμα προκύπτει, την χαράσσει ο Δήμαρχος, μετά από συνεργασία με τους δημοτικούς συμβούλους και πάντα με γνώμονα την κοινή αντίληψη και συνείδηση της κοινωνίας. Όποιος σύμβουλος θέλει, (και αυτό αφορά και την  κυρία Τοκαλή – Μποντού, βεβαίως με την αίρεση που ρητά προαναφέραμε), να ακολουθήσει προσωπική γραμμή, κάνοντας ενδεχομένως Δημόσιες Σχέσεις και προσωπική πολιτική, δεν έχει παρά να ανεξαρτητοποιηθεί. Όποιος, παραμένει, ωστόσο, οφείλει να συντάσσεται με τις αποφάσεις του Δημάρχου και  της πλειοψηφίας.

Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους

ΠΗΓΗ