Βόλος: Ανοιχτό αύριο Κυριακή το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

 

Aγώνα δρόμου κάνει το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου προκειμένου αύριο Κυριακή, να λειτουργήσει κανονικά και πάνω από όλα με ασφάλεια για τους χιονοδρόμους.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού και των ειδικών συνεργείων που ανέλαβαν με τα μηχανήματα «ρατράκ» να πατήσουν το χιόνι για να είναι ασφαλείς οι πίστες- καθώς στην περιοχή σημειώθηκε σφοδρή χιονόπτωση με αποτέλεσμα το μέτρο του χιονιού να φτάσει το ένα μέτρο- χθες για λόγους ασφαλείας το Χιονοδρομικό Κέντρο παρέμεινε κλειστό.

Αύριο, θα είναι ανοιχτό και πάλι, σε όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας και τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν το αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα, το σκι, ή απλά να θαυμάσουν το φυσικό τοπίο, να κάνουν την βόλτα τους και να παίξουν με το φρέσκο χιόνι που έπεσε.

Σε λειτουργία και με πλήρη ασφάλεια θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα, Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων ενώ επίσης σε λειτουργία και οι αναβατήρες καθώς και το διθέσιο lift. Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 3 έως 11 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες ενώ υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ετήσια κάρτας το κόστος της οποίας ξεκινά από 80 ευρώ το έτος (μειωμένη τιμή) και φθάνει τα 220 ευρώ (οικογενειακή, τρία άτομα).
Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι το 24280-89021.