Βόλος: Αντιρρήσεις από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για την διεξαγωγή του τελικού

 Δημοτική Αρχή: «Η τοπική Αστυνομία να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων»

Αντιρρήσεις φέρεται να έχει διατυπώσει ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας αναφορικά με τη τέλεση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο κ. Τόλιας φέρεται συγκεκριμένα, να επικαλείται το γεγονός ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ που εξέτασε τα υπόλοιπα στάδια (Παγκρήτιο, Καυτανζόγλειο, Παμπελοπονησιακό, AEL FC Arena), ενώ δεν διαθέτει και άδεια καταλληλότητας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας!

Η Δημοτική Αρχή Βόλου πάντως, παρεμβαίνει στο θέμα, καλώντας τον Αστυνομικό Διευθυντή να άρει τις αντιρρήσεις του ώστε να μην στερηθεί η πόλη, αυτή την μεγάλη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Η Δημοτική Αρχή του Βόλου καλεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Γιάννη Τόλια, εγνωσμένου ήθους και ικανοτήτων αξιωματικό, να άρει τις όποιες αντιρρήσεις έχει διατυπώσει στην τέλεση του σημαντικού αθλητικού γεγονότος, που αντιπροσωπεύει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, στην πόλη μας.

Πρόκειται ασφαλώς για μια εκδήλωση που μόνο να προσφέρει έχει, τόσο στην τοπική μας οικονομία, όσο και στο ίδιο ποδόσφαιρο και προς τούτο και εμείς, ως Δημοτική Αρχή είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε σε όποιο βαθμό μας ζητηθεί και έχουμε τη δυνατότητα, προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάσουμε, γιατί περί αθλητικής γιορτής πρόκειται.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τελικά η τοπική Αστυνομία θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα στερήσει από την πόλη και τους συμπολίτες μας μια τέτοια εκδήλωση, με πολύπλευρες θετικές και ευεργετικές επιπτώσεις.

ΠΗΓΗ

Prev Νέες καταγγελίες κατά υπαλλήλων προανήγγειλε ο δήμαρχος Αλμυρού
Next Καρδίτσα: Στους έξι δήμους 166.600€ για πυροπροστασία