Βόλος: Απογοητευτική η παρουσία εργαζομένων και συνδικαλιστών στη δίκη της Χρ.Τασολάμπρου

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια Βόλου η δίκη της απολυμένης από τη ΒΕΜΕΚΕΠ, Χρυσούλας Τασολάμπρου, με μικρή όμως συμμετοχή εργαζομένων και συνδικαλιστών, παρά την παμβολιώτικη τετράωρη στάση εργασίας, που είχε προκηρυχθεί από το ΕΚΒ και την ΑΔΕΔΥ και τις ανακοινώσεις δεκάδων σωματείων.

dikastiria2

Ο πρόεδρος του ΕΚΒ, κ.Παπαδημόπουλος, ανέφερε ότι γίνονται διώξεις συνδικαλιστών στους χώρους εργασίας και ξεκαθάρισε ότι οι εκβιασμοί αυτοί δεν θα περάσουν και οι εργοδότες θα βρίσκουν τους συνδικαλιστές απέναντί τους.

« Βιώνουμε μια δύσκολη εποχή, οι εργαζόμενοι φυτοζωούν στους χώρους εργασίας και με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν, είναι πολύ δύσκολο να χάσει κάποιος έστω και τέσσερις ώρες από το μεροκάματο», είπε ο κ. Παπαδημόπουλος σχολιάζοντας την απογοητευτική παρουσία εργαζομένων σήμερα στα Δικαστήρια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, Φίλιππος Κωνσταντινίδης, ανέφερε πως προτεραιότητα συνδικαλιστών και πολιτών είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας, ειδικά σε μια περίοδο που η χώρα βιώνει μεγάλη κρίση και η ανεργία μαστίζει όλες τις ηλικίες, και κυρίως τους νέους ανθρώπους που αναγκάζονται ακόμα και να φύγουν από την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ

Prev Καρδίτσα: Στήριξη των μαθητών δημοτικών σχολείων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης
Next 11χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον κόμβο Ιτέας – Καρδίτσας