Βόλος: Βανδαλισμοί στα γήπεδα ΕΑΚ και Νεάπολης

ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ –

Σε βανδαλισμούς στα δημοτικά γήπεδα ΕΑΚ και Νεάπολης προχώρησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναγράφοντας υβριστικά συνθήματα εντός και εκτός των εγκαταστάσεων. Η Δημοτική Αρχή Βόλου προχώρησε σήμερα, στην υποβολή μηνύσεων κατ’ αγνώστων.

Σε σχετικό δελτίο τύπου τονίζονται τα εξής:

«Οι γνωστοί – άγνωστοι ανεγκέφαλοι προχώρησαν στη διάρκεια της νύχτας σε βανδαλισμούς σε βάρος της περιουσίας του Βολιώτικου λαού, προκαλώντας φθορές στα δημοτικά γήπεδα ΕΑΚ και Νεάπολης και αναγράφοντας υβριστικά συνθήματα εντός και εκτός των εγκαταστάσεων.

Η Δημοτική Αρχή υποχρεωμένη από το καθήκον της να προστατεύει τη δημοτική περιουσία προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων κατ’ αγνώστων και είμαστε βέβαιοι ότι οι φυσικοί αυτουργοί είναι θέμα λίγων ημερών να εντοπιστούν και να υποχρεωθούν να αναλάβουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Ωστόσο υπάρχουν οι κυρίως υπεύθυνοι, οι ηθικοί αυτουργοί, αυτοί που δηλητηριάζουν και διχάζουν την κοινωνία, για τα ιδιοτελή, κομματικά ή προσωπικά, συμφέροντά τους, με δηλώσεις και συγκεκριμένες ενέργειες, που χειραγωγούν και κατευθύνουν ανώριμους και φανατικούς σε εγκληματικές πράξεις.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να κινηθούν και προς αυτή την κατεύθυνση για τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: «Χάρτα Επικοινωνίας» για όλους τους δημότες στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Next Βόλος: Συνεχίζονται οι εκδηλώσει του 43ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή