Βόλος: Δεν τα “έσπασαν” αλλά κάποιοι δεν πλήρωσαν κιόλας …

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ

Οι φόβοι που διατύπωσαν οι καταστηματάρχες εστίασης του Βόλου αναφορικά με την διεξαγωγή του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, επαληθεύτηκαν εν μέρει. Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν περικυκλώσει το τελευταίο διήμερο, όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης – αλλά και λιγότερο κεντρικά – επέδρασαν προφανώς προληπτικά κι έτσι, δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα βανδαλισμών σε καταστήματα, για τα οποία ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Καφέ Μπαρ είχε διατυπώσει τις ανησυχίες του, τόσο στις Αστυνομικές, όσο και στις Δικαστικές Αρχές.

Οι φόβοι τους ωστόσο για φαινόμενα φιλάθλων που θα αρνούνταν να πληρώσουν για όσα κατανάλωσαν, επαληθεύθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις, σύμφωνα και με τον πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Γιάννη Γρηγορίου.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου, έγινε δέκτης αρκετών καταγγελιών από συναδέλφους του, ιδίως στην περιοχή της παραλίας, ότι μεγάλες ομάδες οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αρνήθηκαν να πληρώσουν ή δεν πλήρωσαν όλο το ποσό. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πολύ γνωστής καφετέριας της παραλίας του Βόλου, στην οποία – όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης της – από μια παρέα 50 περίπου ατόμων – οπαδών, οι 40 δεν πλήρωσαν.

Οι πλέον χαμένοι σε αυτές τις περιπτώσεις αποδείχθηκαν πάντως, οι ιδιοκτήτες ουζερί, όπου οι καταναλώσεις είναι εκ των πραγμάτων μεγαλύτερες από αυτές στις καφετέριες. Ενδεικτικά, ο κ. Γρηγορίου ανέφερε πως τουλάχιστον σε δύο τσιπουράδικα της παραλίας, παρατηρήθηκαν κρούσματα άρνησης πληρωμής, με μεγάλες απώλειες στα έσοδά τους.

ΠΗΓΗ

Prev Τελικός Κυπέλλου: Δεκάδες τραυματίες από τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό
Next Δεν άνοιξαν τα καταστήματά τους οι έμποροι του Βόλου