Βόλος: Διαγωνισμός για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα

Στην βράβευση της καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας της πόλης θα προχωρήσει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, αφού ο εν λόγω διαγωνισμός έχει πλέον καταστεί θεσμός για τα μέλη του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά έως τηνΤετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (τηλ:24210 25479) είτε ηλεκτρονικά στο email: [email protected] . Από το διαγωνισμό αποκλείονται τα καταστήματα των μελών του ΔΣ του ΕΣΒ.

Στο μεταξύ, για τις ημέρες των εορτών ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου προγραμματίζει διάφορες εκδηλώσεις. Στις άμεσες προθέσεις του είναι η επέκταση της μεγαφωνικής εγκατάστασης την εμπορική οδό της Ερμού, προκειμένου να δημιουργηθεί εορταστικό κλίμα σε όλη την αγορά. Ακόμη, ο Σύλλογος προτίθεται να καταθέσει προτάσεις και ιδέες που αφορούν εορταστικά δρώμενα στην εμπορική αγορά, για την υλοποίηση των οποίων, όμως, απαιτείται η συνεργασία και η συνεισφορά και άλλων εμπλεκόμενων φορέων της πόλης, με τους οποίους θα είναι σε επαφή καθ’ όλο το διάστημα.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ