Βόλος: Δύο συλλήψεις για υποθέσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών

Για δύο υποθέσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών συνελήφθησαν σήμερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Α.Τ. Αλμυρού, ένας 55χρονος Βολιώτης και ένας 48χρονος από τη Ν. Αγχίαλο, αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 55χρονος, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας ότι πωλούσε ναρκωτικά χάπια.
Αστυνομικοί που είχαν στη διάθεσή τους σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 αι δικαστικό λειτουργό, περίμεναν τον δράστη και την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του, μπήκαν μέσα και σε έρευνα που ακολούθησε βρήκαν και κατάσχεσαν 52 τεματισμένα χάπια Vulbegal, έξι μισά χάπια του ίδιου ναρκωτικού, καθώς και 10 ναρκωτικά χάπια Subuxon, που κατείχε παράνομα χωρίς ιατρική συνταγή.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μια ποσότητα χασίς 2,35 γραμ., καθώς και χρηματικό ποσό 3.900 € που κατασχέθηκε ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Στη δεύτερη περίπτωση αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού πήγαν στο σπίτι 48χρονου, στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Αγχιάλου, μετά από πληροφορία που υπήρχε, και διαπίστωσαν ότι είχε φυτέψει 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 17 εκατοστά μέχρι 1,07 μέτρα, που εκριζώθηκαν.
Ακόμη, σε ερμάριο του υπνοδωματίου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μια ποσότητα 2,80 γραμ. χασίς και έναν μεταλλικό τρίφτη.

ΠΗΓΗ