Βόλος: Εισαγγελέας διέταξε την κράτηση υπότροπου οδηγού που συνελήφθη για μέθη

Την κράτηση ενός 46χρονου ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης κι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παραβάσεις του ΚΟΚ, αποφάσισε σήμερα ο Εισαγγελέας.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, να οδηγεί πάνω στη νησίδα της οδού Λαρίσης, στο ύψος του Ιδρύματος Άσπρες Πεταλούδες, υπό την επήρεια μέθης.

Ύστερα από αλκοτέστ που υποβλήθηκε, βρέθηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 1,43mg/dL. Ο 46χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα, ο οποίος αφού εξέτασε τα στοιχεία, αποφάσισε την κράτηση του οδηγού και την μεταφορά του τη Δευτέρα το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Τριμελές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές με παραβατικές συμπεριφορές όπως περιπτώσεις μέθης, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, εγκατάλειψη τροχαίου κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, που Εισαγγελέας αποφασίζει την κράτηση οδηγού που έχει συλληφθεί για παραβάσεις του ΚΟΚ.

ΠΗΓΗ