Βόλος: Εκλογές Λιμενικών: Πρόεδρος για 3η τριετία ο Κ. Κυράνης

Με σχεδόν καθολική συμμετοχή των Λιμενικών στην Κεντρική Ελλάδα (Μαγνησία-Σποράδες –Λάρισα και Φθιώτιδα ) ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στην ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος .

Πρώτος σε ψήφους και Πρόεδρος για ακόμη τριετία εξελέγη ο Κων/νος Κυράνης ως αναγνώριση της προσφοράς του στον συνδικαλιστικό χώρο τα τελευταία 12 χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι ο Κ. Κυράνης είναι και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Λιμενικών καταφέρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνδικαλισμού ο Πρόεδρος να προέρχεται από την επαρχία .

Αξιοσημείωτο των εκλογών στην Ένωση της Κεντρικής Ελλάδος είναι το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος του το Διοικητικό Συμβούλιο παραμένει το ίδιο σε πρόσωπα διευρύνοντας την εκπροσώπηση του και στις Σποράδες, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι συνάδελφοί τους παρέχουν με ψήφο εμπιστοσύνης την πλήρη στήριξη στα πρόσωπα τους.

Έτσι λοιπόν κάνοντας τομές στον τρόπο με τον οποίο θα εκφράζει τους συναδέλφους τους η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος έχει στο ΔΣ μέλη από το Βόλο , τον Αγιόκαμπο Λαρίσης ,τη Γλύφα ,τη Στυλίδα Φθιώτιδος και τη Σκιάθο.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ της Ένωσης είναι η εξής :

Κυράνης Κων/νος Πρόεδρος

Μπροσοβάνας Αλέξανδος Γεν. Γραμματέας

Καλαμίδας Στέφανος Αντιπρόεδρος

Βουτσής Λουκάς –Μιχάλης Ταμίας

Κοντογιάννης Νέστωρ-Βασίλειος Αν.Γεν. Γραμματέας

Αντωνίου Χρήστος Μέλος

Κοπτσιαλής Κων/νος Μέλος

Επίσης τους εννέα αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία συμπληρώνουν οι Σουλίνας Χαράλαμπος και ο Γιαταγάνας Γεώργιος .

ΠΗΓΗ