Βόλος: Εκτός εξαγγελίας Α.Σ. Βόλου για δωρεάν δηλώσεις ΟΣΔΕ οι αγρότες Πηλίου και Αλμυρού λόγω δηλώσεων περί “αθέμιτου ανταγωνισμού”

Δε θα ισχύσει τελικά για τους αγρότες του Πηλίου και του Αλμυρού, – μόνο για φέτος όμως – η εξαγγελία του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, για δωρεάν υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού και α’ αντιπρόεδρος της νέας τριτοβάθμιας Συνεταιριστικής Οργάνωσης Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε., Νικήτας Πρίντζος, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου και απαντώντας σε όσα είχε αναφέρει σε χθεσινή εκπομπή του σταθμού, περί αθέμιτου ανταγωνισμού, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου και Β. Σποράδων, Γιάννης Διανελλάκης.

Την σχετική απόφαση πήρε το Δ..Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου στη χτεσινή του συνεδρίαση, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στους Συνεταιρισμούς που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση, να έχουν έσοδα ώστε να μπορούν να πληρώσουν τους εργαζόμενους.

Όπως τόνισε ο κ. Πρίντζος οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του αγρότη.

«Ο αγροτικός κόσμος σήμερα υποφέρει, δεν ξέρει που πατάει, πρέπει να τον βοηθήσουμε κι εμείς καθόμαστε και λέμε ότι πρέπει να μας πληρώσει;» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πρίντζος ανέφερε επίσης με νόημα ότι δεν πήρε δανεικά από καμία τράπεζα ή από οπουδήποτε αλλού για να χρεώσει τους αγρότες, αλλά με αίμα και ιδρώτα τόσο οι συνάδελφοί του, όσο και ο ίδιος και οι εργαζόμενοι κατάφεραν να έχουν μια υγιή οργάνωση.

« Τις θέσεις μου στο συνεταιριστικό κίνημα τις έχω για να εξυπηρετήσω το κίνημα, δηλαδή και την οργάνωση του κου Διανελλάκη», δήλωσε ο κ. Πρίντζος, προσθέτοντας πως ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου έχει ως μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και κατ’ επέκταση το καταναλωτικό κοινό.

ΠΗΓΗ