Βόλος: Εξωδικαστικά έλυσαν τις διαφορές τους φοιτήτρια και διοικητικός του Π.Θ.

Εξωδικαστικά λύθηκε το περιστατικό μεταξύ φοιτήτριας και διοικητικού υπαλλήλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το οποίο προβλημάτισε την Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Η 21ενός  ετών φοιτήτρια είχε καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό, εξύβριση και απειλή σε βάρος του 50 χρόνου. Ο άνδρας είχε συλληφθεί και ο ίδιος είχε υποβάλλει μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος της νεαρής κοπέλας. Σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου αναφέρεται ότι δόθηκε εντολή για διενέργεια ΕΔΕ και παράλληλα επιβλήθηκε αναστολή καθηκόντων στον 50χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση θα εκδικάζονταν σήμερα το μεσημέρι στο Δικαστήριο στο Βόλο, ωστόσο έγινε γνωστό ότι και οι δύο εμπλεκόμενοι έλυσαν τις διαφορές τους εξωδικαστικά, προχωρώντας σε ανάκληση των μηνύσεων.

Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων ο 50χρονος

Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον ξυλοδαρμό φοιτήτριας από υπάλληλο του Ιδρύματος και επέβαλε στον συγκεκριμένο υπάλληλο αναστολή άσκησης καθηκόντων. Η ασφάλεια και η προστασία των φοιτητών και των φοιτητριών και η αυστηρή τήρηση της ακαδημαϊκής δεοντολογίας ως προς τη συμπεριφορά και το ήθος των υπαλλήλων είναι απαράβατος όρος λειτουργίας του Πανεπιστημίου.

ΠΗΓΗ

Prev Αλόννησος: «Βόμβα» για πρόκληση πυρκαγιών τα σπασμένα πεύκα
Next Βόλος: Προσπάθησε να "περάσει" ναρκωτικά στα κρατητήρια και συνελήφθη