Βόλος: Επανεξετάζεται ο φάκελος για το έργο των κυκλικών κόμβων

Στην επιτροπή διαγωνισμού επιστρέφεται για επανεξέταση ο φάκελος μειοδότη στο έργο κατασκευής τεσσάρων κυκλικών κόμβων, όπως αποφάσισε σήμερα η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε εκτάκτως. Μία εκ των 14 εταιρειών που είχαν λάβει μέρος στο διαγωνισμό κατέθεσε υπόμνημα αμφισβητώντας την κατακύρωση του διαγωνισμού σε άλλο μειοδότη, καθώς όπως αναφέρεται στο υπόμνημα, η ίδια είχε καταθέσει καλύτερη πρόταση αλλά «κόπηκε» για τυπικούς λόγους.

Ειδικότερα το έργο  αφορά την κατασκευή τεσσάρων κυκλικών κόμβων στο Δημαρχείο Βόλου (Δημητριάδος, Λαμπράκη, Ιάσονος), στο ύψος του Τελωνείου (Λαμπράκη Παπαδιαμάντη) στο ύψος του ΚΤΕΛ (Αθηνών, Λαμπράκη, Σέκερη) και στη διασταύρωση Διμηνίου (Λαρίσης, Δερβενακίων, Μπότσαρη), προϋπολογισμού 1.600.000 €.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 14 εταιρίες και οι εννέα απορρίφθηκαν από την επιτροπή διαγωνισμού για διάφορους λόγους, ενώ μειοδότης αναδείχτηκε η Εργοασφαλτική με ποσοστό έκπτωσης 54,35% και συμβατικό ποσό 588.984,29 €.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής παρέστη ο εκπρόσωπος της εταιρείας που κατέθεσε το υπόμνημα και είχε δώσει προσφορά με έκπτωση 58,2% και επισήμανε ότι η εγγυητική επιστολή που κατατέθηκε και αμφισβητήθηκε από την επιτροπή διαγωνισμού, είναι καθόλα νόμιμη.

 

ΠΗΓΗ

Prev Αποπειράθηκε να σκοτώσει την αδελφή της με καραμπίνα 
Next Στη φυλακή ο 65χρονος Βολιώτης έμπορος ναρκωτικών