Βόλος: Εσπερίδα με θέμα ” Το διαδίκτυο θέλει…. προσοχή!”

Εσπερίδα με θέμα » Το διαδίκτυο θέλει… προσοχή!» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1 Μαρτίου, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου ( Επτά Πλατανίων και Χείρωνος) και ώρα 18.30-20.30.

Η διοργάνωση της εσπερίδας προκύπτει από την σοβαρή ανάγκη ενημέρωσης των γονέων-κηδεμόνων για την ασφαλή και σωστή χρήση του διαδικτύου, για την ανάπτυξη των παιδιών τους, καθώς το διαδίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στην καθημερινή ζωή μας. Κρύβει όμως κινδύνους για τους μικρούς μαθητές ,όταν η χρήση αυτή γίνεται χωρίς την γνώση και τον έλεγχο της οικογένειας.

Η εσπερίδα πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Δ/νσης Π.Ε. Μαγνησίας, της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας, της Ένωσης γονέων μαθητών Δ. Βόλου και των σχολείων, 13ο Δ.Σ. Βόλου, 16ο Δ.Σ. Βόλου, 30ο Δ.Σ. Βόλου, 1ο Ν. Ιωνίας, 2ο Ν. Ιωνίας, 3ο Ν. Ιωνίας, 9ο Ν. Ιωνίας, 10ο Ν. Ιωνίας, 9ο Γυμνάσιου Βόλου και ΣΔΕ Βόλου που φιλοξενεί την εκδήλωση.

Ομιλητές: Ντιζές Γεώργιος Δ/ντηςΥποδ/νσης Ασφάλειας Βόλου με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση, συμβουλές προς τους γονείς» ,

Βλειώρας Γεώργιος ψυχολόγος Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου με θέμα: «Θετικές και αρνητικές επιδράσεις στην προσωπικότητα των μαθητών από τη χρήση του διαδικτύου».

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Ανάθεση μελέτης για την λειτουργία του Βιολογικού σε ιδιώτη
Next Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας