Βόλος: Ημερίδα τριτέκνων για τη μητέρα

Ημερίδα με θέμα την προσφορά της μητέρας στη σύγχρονη κοινωνία διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων την Τετάρτη 17 Μαΐου στις  7.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Κυψέλη (1ος όροφος) στο Βόλο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Ιωάννα Γεωργιάδου, Κοινωνική Κλινική Ψυχολόγος κέντρου ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ Συστιματική Ψυχοθεραπεύτρια – ειδική παιδαγωγός με θέμα «Η Μητέρα και το Παιδί : Ποτίζοντας το δέντρο της αυτονομίας», Ηλιοπούλου Ευαγγελία, Κοινωνική λειτουργός και Πολυμέρου Χαρίκλεια, ασκούμενη φοιτήτρια ΑΣΠΑΙΤΕ στο πρόγραμμα συμβουλευτικής, οι οποίες  θα αναπτύξουν το θέμα «Η αντιμετώπιση της τρίτεκνης μητέρας στα πλαίσια της ελληνικής κοινωνικής πραγματικότητας».

Χαιρετισμό στην ημερίδα θα απευθύνουν, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων «Τριών Τέκνων» Σούλα Βακουφτσή.

Την ημερίδα θα συντονίσει η κ. Βάσω Κυριαζή, δημοσιογράφος – αρχισυντάκτρια της εφημερίδας  ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ του Βόλου. Μετά το πέρας των ομιλιών θα βραβευτούν τρίτεκνες μητέρες. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΗΓΗ

Prev Γ. Μουλάς: "Ας μην δηλητηριάζουμε την πολιτική ζωή"
Next Επετειακή εκδήλωση για τα 72 χρόνια από τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου