Βόλος: Η Κατερίνα Παπανάτσιου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση

Η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο, στο Βόλο, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο Σάββατο, στις 7 το πρωί, θα σημάνουν  οι καμπάνες όλων των εκκλησιών και η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου θα διέλθει τους δρόμους της πόλης, παιανίζοντας θριαμβικά θούρια και εμβατήρια. Στις 8 το πρωί θα γίνει επίσημη έπαρση της Σημαίας, στις 11 θα γίνει επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου Βόλου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου και στις 11.30 το πρωί θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στην παραλία του Βόλου.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 12 το μεσημέρι με παρέλαση προ των επισήμων στην παραλία του Βόλου αναπηρικών και αντιστασιακών οργανώσεων, τμήματος της Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σχολείων, πολιτιστικών συλλόγων, οδηγώ, προσκόπων, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου.

Στις 18.00 αύριο θα γίνει η επίσημη υποστολή της Σημαίας.

ΠΗΓΗ