Βόλος: Καταγγέλλουν Γ. Μουλά για στήριξη της Χρυσής Αυγής

Ό,τι στηρίζει τη «Χρυσή Αυγή» καταγγέλλει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, Γ. Μουλά, η δημοτική κίνηση «Μαζί για το Βόλο» στην οποία συμμετέχουν έξι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι. Αφορμή το γεγονός ότι δεν δέχθηκε να συζητηθεί ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για στήριξη του δημάρχου Πατραίων κ. Πελετίδη για την εις βάρος του δίωξη επειδή δεν παραχώρησε Δημοτικό χώρο στη Χρυσή Αυγή.

Η ανακοίνωση

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο ήρθε προς υιοθέτηση ψήφισμα που αναφερόταν στην δήλωση συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου προς το Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη για την εις βάρος του δίωξη διότι δεν παραχώρησε Δημοτικό χώρο στη Ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Το ψήφισμα αυτό υιοθετήθηκε από πολλούς Δήμους της χώρας αλλά και ομόφωνα ακόμα κι από την ΚΕΔΕ με Πρόεδρο τον κ. Πατούλη.

Ο Πρόεδρος όμως του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουλάς ,καθ’ υπέρβαση των καθηκόντων του, απέκλεισε κάθε τοποθέτηση οιουδήποτε Δημοτικού Συμβούλου ακόμα και για ζητήματα διαδικασίας αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά το πραγματικό πρόσωπό του αλλά και την περίεργη άποψη που έχει για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Βέβαια ήμασταν συνηθισμένοι σε τέτοιες συμπεριφορές αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο θα στήριζε ουσιαστικά τη Χρυσή Αυγή.

Και ενώ όλες οι μειοψηφίες αντέδρασαν απέναντι στην μη έκδοση του ψηφίσματος αλλά και στην απίστευτη στάση του Προέδρου κ. Μουλά , η Δημοτική Αρχή με το σύνολο των Δημοτικών της Συμβούλων και μόνη πια στην Ελλάδα πέρασε την άποψή της με αποτέλεσμα να μην συζητηθεί καν το ψήφισμα και άρα να μην εκδοθεί.
Την ίδια στιγμή όμως με τον τρόπο αυτό εκπλήρωσε για ακόμα μια φορά τις πολιτικές της οφειλές επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την πολιτική της συγγένεια με τη συγκεκριμένη Ναζιστική Οργάνωση που για πολλοστή φορά τη στηρίζει , έμμεσα ή και άμεσα όπως αυτή τη φορά ,αλλά με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο .

ΠΗΓΗ