Βόλος: Μήνυση και αγωγή Απ. Γαλάτη κατά Ανδρέα Μπονόβα

«Ψευδείς και άκρως συκοφαντικούς» χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέα Μπονόβα, σε βάρος του, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Απ. Γαλάτης με σημερινή δήλωσή του. Επιπλέον τονίζει ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή σε βάρος του κ. Μπονόβα,  ο οποίος  κατήγγειλε  ότι ο Απ. Γαλάτης ζήτησε χρήματα από τον ίδιο, όταν «απομακρύνθηκε» από τη ΔΕΥΑΜΒ, προκειμένου να στηρίξει τον Ολυμπιακό μέσα από την εκπομπή του.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα:
«Είναι δημοσιογραφία αυτή να βγαίνει πίσω από το γυαλί; Γιατί δεν ήρθε να μου τα πει face to face; Γιατί μας έπαιρνε, όταν τον έδιωξε ο Μπέος, να του δώσουμε, για να γράψει 200 ευρώ και 500; Μόλις τον έδιωξε ο Μπέος από τη ΔΕΥΑΜΒ, γιατί είναι ανεπάγγελτος, μας έπαιρνε τηλέφωνο. Έχω και στοιχεία μαγνητοφωνημένα.

 

Η γραπτή δήλωση του Απ. Γαλάτη

Ψευδείς και άκρως συκοφαντικοί είναι οι σε βάρος μου ισχυρισμοί του παρεπιδημούντος στην πόλη μας, Αντρέα Μπονόβα, νεόκοπου παράγοντα(;) του Ολυμπιακού Βόλου και προς τούτο θα κληθεί να τους αποδείξει ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου προσφεύγω καταθέτοντας μήνυση και αγωγή.
Περιορίζομαι μόνο σε αυτή την απάντηση, αφού ασφαλώς διάλογος και μάλιστα δημόσιος, με κάποιον, που, όπως αφελώς ομολογεί, καταγράφει παράνομα τον συνομιλητή του, δεν χωρεί.
Άλλωστε η κοινωνία του Βόλου, όπου αυτή την περίοδο και οι δύο συνυπάρχουμε, έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για τον καθένα μας. Για εμένα ως επαγγελματία αθλητικό συντάκτη, που με τίμησε μάλιστα με το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου και για τον υβριστή μου, που όπως όλα δείχνουν ήλθε, είδε και απέρχεται, ως τραγικά αποτυχημένος…

ΠΗΓΗ

Prev Πενήντα οκταμηνίτες θα προσλάβει η ΔΕΥΑΜΒ
Next Παρεμβάσεις στους κόμβους Αγ. Βησσαρίου και Φαναρίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας