Βόλος: Μπαράζ μηνύσεων της δημοτικής Αρχής

 Με μπαράζ μηνύσεων απάντησε η δημοτική Αρχή Βόλου στην κινητοποίηση που πραγματοποίησαν σήμερα, δεκάδες πολίτες, προκειμένου να αποτρέψουν το κόψιμο δέντρων στην οδό Καραμπατζάκη και να σταματήσουν οι παρεμβάσεις που θα αλλάξουν εντελώς την φυσιογνωμία της περιοχής.

Τις μηνύσεις υπέβαλε ο αντιδήμαρχος Βόλου, Απ. Μαλαματίνης σε βάρος των δημοτικών συμβούλων, Κώστα Γαργάλα, Ελένης Ανδρέου – Μεϊκοπούλου και Θωμά Κλημόπουλου, όπως επίσης και σε βάρος του μέλους της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας, Στέλιου Λημνιού, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Παράλληλα υποβλήθηκε μήνυση και ακολούθησε η σύλληψη του αντιδημάρχου Πρασίνου Απ. Μαλαματίνη, με την κατηγορία της κοπής δέντρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πέντε συλληφθέντες θα κρατηθούν, μέχρι να εξεταστεί τι θα προκύψει από την προκαταρκτική και το βράδυ θα αποφασιστεί αν αφεθούν ελεύθεροι και παραπεμφθούν σε τακτική δικάσιμο ή αν θα διανυκτερεύσουν στην Αστυνομία για να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο.

 Να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, Φωτεινή Κοκκινάκη, Ιάσων Αποστολάκης, καθώς και το μέλος της Επιτροπής Πολιτών για τον Κραυσίδωνα, Κ. Κεχαΐδης κατέθεσαν μήνυση και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της δημοτικής Αρχής ώστε να σταματήσουν οι εργασίες.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ