Βόλος: Νεκρός 65χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στην οδό Λαρίσης

Κατέληξε τελικά, στο Νοσοκομείο Βόλου όπου μεταφέρθηκε, ένας 65χρονος δικυκλιστής, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στην οδό Λαρίσης γύρω στις 13:20 σήμερα το μεσημέρι. Πρόκειται για τον Θωμά Καραγιαννόπουλο, κάτοικο – εν ζωή – Βόλου, ο οποίος αναγνωρίστηκε στο Νοσοκομείο από τη σύζυγό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δίκυκλο που οδηγούσε, παρασύρθηκε για πολλά μέτρα από Ι.Χ.

 

unnamed-2

Ειδικότερα, το Ι.Χ κινούνταν επί της οδού Λαρίσης με κατεύθυνση προς Βόλο. Στο ύψος του καταστήματος ειδών υγιεινής, Βερτζίνης, εισήλθε στην Λαρίσης, από τα δεξιά, το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Mercedes. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μηχανάκι παρασύρθηκε για δεκάδες μέτρα, ενώ ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε θανάσιμα.
Ο άτυχος άνδρας δεν φορούσε προστατευτικό κράνος και τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις). Στο σημείο του ατυχήματος μετέβη άμεσα, κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.

unnamed

Ο άτυχος άνδρας δεν φορούσε προστατευτικό κράνος και τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις), στο σημείο πήγε άμεσα κινητή, μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, που τον μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.

ΠΗΓΗ