Βόλος: Ξυλοδαρμός 26χρονης στα Κανάλια

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 26χρονη κοπέλα στα Κανάλια, η οποία εντοπίστηκε χτες τα ξημερώματα, από τους γονείς της που εντωμεταξύ την αναζητούσαν, πεσμένη στα σκαλοπάτια της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου, σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής είχαν ακούσει φωνές νωρίτερα, καθώς η νεαρή γυναίκα διαπληκτιζόταν με κάποιον άνδρα και από ότι φαίνεται αυτός ο καυγάς εξελίχθηκε σε μεγάλη βιαιότητα εκ μέρους του, καθώς τη χτύπησε και στη συνέχεια την εγκατέλειψε.  Ο φερόμενος ως δράστης είχε , όπως λέγεται, θεαθεί νωρίτερα από συγγενείς της 26χρονης να την ψάχνει και έδειχνε να βρίσκεται σε κατάσταση εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι του χωριού βοήθησαν τους γονείς της 26χρονης, η οποία είναι τραυματισμένη σε διάφορα σημεία του σώματός της και φέρει αιματώματα σε μέτωπο και αυχένα, να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, από όπου ενημερώθηκε για τον τραυματισμό και η Αστυνομία. Αστυνομικοί του Α.Τ. Βελεστίνου αναζητούν το δράστη, ενώ έχουν ήδη δοθεί και κάποιες καταθέσεις.

ΠΗΓΗ

Prev Τιμήθηκε στο Βόλο η μνήμη των Ορθοδόξων Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος
Next Αλόννησος: «Βόμβα» για πρόκληση πυρκαγιών τα σπασμένα πεύκα