Βόλος: Ολοκληρώθηκε τοιχογραφία της Urbanact στον Ξηρόκαμπο

H Urbanact μετά το ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες και την αξιολόγηση των αιτήσεων για την δημιουργία δημόσιων τοιχογραφιών σε ιδιωτικά κτίρια, υλοποίησε την πρώτη από τις τέσσερις συνολικά τοιχογραφίες που θα υλοποιηθούν, μέχρι τέλη Οκτωβρίου στον Βόλο.

Η συγκεκριμένη τοιχογραφία υλοποιήθηκε σε εργατική πολυκατοικία στον Ξηρόκαμπο στη Νέα Ιωνία με τη εθελοντική συμμετοχή-προσφορά του καλλιτέχνη Sokar Uno από την Γερμανία.

Ο τίτλος του έργου είναι «The Wings of Pegasus“ και όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης η τοιχογραφία «μιλάει για την ελευθερία στη γενική της έννοια και πως εμείς χειριζόμαστε την ελευθερία στις μέρες μας.

Οι τοιχογραφίες είναι ανοιχτές στο κοινό που μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την δημιουργία τους και να συζητούν με τους καλλιτέχνες.

Θα ακολουθήσουν τρεις τοιχογραφίες οι οποίες θα δημιουργηθούν με την εθελοντική προσφορά των Ελλήνων καλλιτεχνών Dreyk The Pirate, Taxis και Same84.

 Οι τοιχογραφίες υλοποιούνται με την χορηγία-στήριξη:

Pellachrom, Χρώματα Κομπογιάννης Γεώργιος, Χρώματα Τσιώλης Λάμπρος, Flame, Stylefile, Rollex, Φιλομήλα, ΕΡΤ Βόλου και με χορηγούς επικοινωνίας:

Θεσσαλία, Μαγνησία, Ταχυδρόμος, Myvolos.net, I Support Street Art

ΠΗΓΗ