Βόλος: Ομολόγησε το έγκλημα ο 41χρονος αδερφός του θύματος

Επιβεβαιώθηκαν οι εξ αρχής υποψίες των αστυνομικών ότι δράστης της στυγερής δολοφονίας του 37χρονου που βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί, έξω από το σπίτι του, στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου Νέας Ιωνίας Βόλου, ήταν ο ίδιος του ο αδερφός, με τον οποίο έμεναν μαζί.

ο 41χρονος δράστης είχε προσαχθει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα. Οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε, τον κατέστησαν υπ’ αριθμόν ένα ύποπτο. Τελικά, ομολόγησε το έγκλημά του σήμερα το πρωί και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Βόλου για να του ασκηθεί ποινική δίωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε τον 37χρονο αδερφό του στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με βαρύ μαγειρικό σκεύος, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, αφότου είχαν επιστρέψει από νυχτερινή έξοδο.

Όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρός, τον έσυρε έξω από το σπίτι, δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, όπου και τον βρήκαν χθες

το πρωί περίοικοι και ειδοποίησαν την αστυνομία.

 Σύμφωνα με τους γείτονές τους, τα δύο αδέρφια έμεναν μόνα τους τα τελευταία 2 – 3 χρόνια, ύστερα από το θάνατο της μητέρας τους. Η καταγωγή της οικογένειας είναι από το Τρίκερι, έχουν άλλα τρία αδέρφια, ενώ ο πατέρας τους που έμενε στο νησί, πέθανε πριν από 40 μέρες.

Το 37χρονο θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό λάμβανε αναπηρική σύνταξη, με την οποία συντηρούνταν οι δυο τους, ενώ ο 41χρονος δράστης απασχολούνταν περιστασιακά στα καΐκια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων πάντως, μετά τον θάνατο της μητέρας τους, ο 41χρονος φρόντιζε τον αδερφό του και δεν έδειχναν να έχουν εντάσεις μεταξύ τους.

ΠΗΓΗ