Βόλος: Οριστικά αύριο ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό

Τελικά, ο … τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, θα γίνει κανονικά, αύριο, στις 8:30 το βράδυ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Αυτό αποφασίστηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, κατά την οποία κάμφθηκαν οι αντιστάσεις που προέβαλε τα μεσάνυχτα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος είχε ζητήσει αναβολή του αγώνα λόγω προβλημάτων στην έκδοση αριθμημένων εισιτηρίων.

Κατόπιν και των πιέσεων που ασκήθηκαν από την πλευρά της ΕΠΟ, των δύο ΠΑΕ και του Δήμου Βόλου, η Γ.Γ.Α. έδωσε τελικά το «πράσινο φως», ύστερα και από διαβεβαιώσεις που έλαβε ότι μέχρι αύριο, όλα θα διευθετηθούν, έστω και με την πατέντα των αυτοκόλλητων αριθμών στα εισιτήρια που προωθείται ως λύση.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν η ΕΠΟ, η ΕΛ.ΑΣ., η ΓΓΑ, ο δήμος Βόλου, η περιφέρεια Θεσσαλίας και οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων, που κατέληξαν στο ότι τα προβλήματα ξεπεράστηκαν ή θα ξεπεραστούν στις επόμενες 24 ώρες.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης πάντως, φέρεται ενοχλημένος με τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες γύρω από το θέμα της διεξαγωγής του αγώνα και δεν αναμένεται να δώσει αύριο το παρών.

ΠΗΓΗ

Prev Εξωραϊσμός του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς
Next Απαλλάχθηκε λόγω άγνοιας ο Αχ. Μπέος από την κατηγορία της αντιποίησης τίτλου