Βόλος: Ο Ά. Σαββάκης ανέλαβε τα ηνία της ΔΕΥΑΜΒ

Ο Άρης Σαββάκης είναι ο  νέος Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΜΒ μετά την παραίτηση που υπέβαλλε ο Απ. Γαλάτης. Το νέο πρόεδρο παρουσίασε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της επιχείρησης ο Απ. Γαλάτης, δηλώνοντας ότι είναι το τελευταίο  Δ.Σ. στο οποίο προεδρεύει. Ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο επιτυχία στους στόχους τους ενώ τον χαρακτήρισε εξαίρετο και αποτελεσματικό. Επίσης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συνεργασία τους.  Επίθεση επίσης εξαπέλυσε εναντίον ΜΜΕ που όπως επισήμανε δεν διασταυρώνουν τις ειδήσεις και η απάντηση σε δημοσίευμα που τον αφορά θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.  Από την πλευρά του, ο νυν πρόεδρο της Επιχείρησης, Α. Σαββάκης ευχαρίστησε τον κ. Γαλάτη, κι όπως είπε «Εύχομαι να φανώ αντάξιος».

IMG_6230

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και ενώ στον τρίτο όροφο ακούγονταν οι φωνές των διαμαρτυρομένων πολιτών για το θέμα του Βιολογικού και του νερού, λαμβάνοντας το λόγο,  ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μ. Πατσιαντάς, κατήγγειλε ότι κατά την έλευσή του στο κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ για την συνεδρίαση άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι δεν του επέτρεπαν την είσοδο αν και τους είπε την ιδιότητά του και χρειάστηκε να σπρώξει για να μπει. «Έσπρωξα 4-5 άτομα και πέρασα. Ήρθαν δύο κυρίες και τους είπαν ποιος είμαι, τότε ο επικεφαλής τους ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Έπρεπε να ληφθεί πρόνοια από την Διοίκηση να μην είχαμε τέτοιου είδους θέμα. Ντρέπομαι γι αυτό που έγινε σήμερα. Είμαι ταραγμένος και σοκαρισμένος» δήλωσε ο κ. Πατσιαντάς.

IMG_6232

Απαντώντας , ο κ. Γαλάτης είπε ότι η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, γνωρίζοντας τις προθέσεις των μελών της «Συμμαχίας για το Νερό», έλαβε πρόνοια και για τα μέλη του Δ.Σ. της Επιχείρησης και για τους δημοσιογράφους, να περάσουν στο χώρο της συνεδρίασης. «Πρέπει να προφυλαχθεί η επιχείρηση από στοιχεία που επιδεικνύουν εξτρεμιστική συμπεριφορά» εξήγησε!

ΠΗΓΗ

Prev Από σήμερα το «Μυρτιδιώτισσα» στη γραμμή Βόλος - Σποράδες
Next Χρηματοδοτήσεις στον Δήμο Καρδίτσας από Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων