Βόλος: Παράσταση διαμαρτυρίας συνταξιουχικών οργανώσεων

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί,  πανσυνταξιουχική παράσταση-διαμαρτυρίας, έξω από το Υποκατάστημα ΠΕΔΥ Βόλου (πρώην ΙΚΑ).

Στο κάλεσμα που μοίραζαν στους ασφαλισμένους που επισκέφτηκαν εκείνη την ώρα τη Μονάδα Υγείας, ΠΕΔΥ Βόλου, καλούσαν όλους σε κοινό αγώνα για την διεκδίκηση ενός Δωρεάν, Καθολικού Δημόσιου Συστήματος Υγείας και Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, ενάντια στην εμπορευματοποίηση της και την υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας.

SONY DSC

Στη συνέχεια, εκ μέρους των οργανώσεων, έγινε ομιλία από τον Πρόεδρο Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας, κ. Γεώργιο Ρούσσα.

Στο τέλος η αντιπροσωπεία των διοικήσεων, επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες του ΠΕΔΥ Βόλου και ΕΟΠΥΥ – Περιφερειακή Διεύθυνση Βόλου και κατέθεσαν υπόμνημα, στο οποίο εκφράζουν την αντίθεσή τους στη συνεχή υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και σε όσα προβλέπονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2018, που – όπως είπαν – θα δώσει νέο χτύπημα στο δικαίωμα του λαού στην υγεία – περίθαλψη.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ