Βόλος: Παραδίδεται η παιδική χαρά στον Άγιο Κωνσταντίνο και ξεκινά το έργο της ασφαλτόστρωσης

Ως το τέλος του μήνα τελειώνουν οι εργασίες στην παιδική χαρά που βρίσκεται στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου και θα δοθεί προς χρήση σε παιδιά και γονείς, ενώ ως τα μέσα του καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση των διαδρόμων του Πάρκου από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.

IMG_6479
Καινούργια παιχνίδια στην παιδική χαρά του πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, τα παλιά και χαλασμένα παιχνίδια που υπήρχαν στην παιδική χαρά του πάρκου έχουν αντικατασταθεί με καινούργια και κυρίως ασφαλή παιχνίδια, οι εργασίες στο χώρο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ πρόσφατα έγινε και πιστοποίηση. « Ίσως και πριν την 25η Μαρτίου να είμαστε έτοιμοι να την αποδώσουμε σε παιδιά και γονείς», είπε ο κ. Σταυριδόπουλος.

IMG_6480
Η παιδική χαρά στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου

 

Όπως εξάλλου ανέφερε ο κ. Σταυριδόπουλος  ο ΟΛΒ μεριμνά και για το πράσινο του πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου, τόσο με ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα όσο και με γεωπόνους που έχουν τις γνώσεις ως προς το τι χρειάζεται να φυτευτεί, να αντικατασταθεί ή να κοπεί , ώστε τα φυτά να εμπλουτίζονται και να μην είναι επικίνδυνα για τους πολίτες.

 

IMG_6472

Σε ότι αφορά στην ασφαλτόστρωση των διαδρόμων του πάρκου, ο κ. Σταυριδόπουλος ανέφερε ότι αυτή θα γίνει μάλλον σε δυο φάσεις, ώστε το πάρκο να παραμένει προσβάσιμο και λειτουργικό γΤώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση, είναι ούτως ή άλλως απαραίτητη, καθώς η υπάρχουσα είναι πολύ παλιά και υπάρχουν πολλές ζημιές», είπε.

IMG_6474
Η άσφαλτος στους διαδρόμους του πάρκου

 

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Σταυριδόπουλο, σημαντική δουλειά έχει γίνει και με το φωτισμό του πάρκου, καθώς τα φώτα έχουν επισκευαστεί και έχουν αντικατασταθεί λαμπτήρες με πιο οικονομικούς. «Είναι απαραίτητο όμως και οι πολίτες να καταλάβουν ότι το πάρκο είναι κοινόχρηστος χώρος και να μην το καταστρέφουν σπάζοντας τους λαμπτήρες», τόνισε.

IMG_6476
Σπασμένοι λαμπτήρες

 

IMG_6475
Σακούλες για τα περιττώματα των δεσποζόμενων ζώων

ΠΗΓΗ

Prev Αποτελέσματα μαθητικού διαγωνισμού "Ένα μήλο την ημέρα..."
Next Βόλος: Παρουσιάστηκε το νέο μονοθέσιο «Θηρέας R» από την Centaurus Racing Team