Βόλος: Παραδόθηκαν στην «Κιβωτό του Κόσμου» δωρεές από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

Την “Κιβωτό του Κόσμου “ στο Διμήνι, επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας και περιηγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος, ενώ παρέδωσε τρόφιμα και αναλώσιμα που συνέλεξε από δωρεές μελών του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στη συνέχεια, η Νομαρχιακή Επιτροπή συνάντησε την υπεύθυνη της Δομής, κα Ανδριανή Θεοδωρακοπούλου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα, τις ανάγκες αλλά και για τις δρομολογημένες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο κοινωφελές Ίδρυμα της πόλης, όπου αυτή την στιγμή φιλοξενούνται 25 παιδιά.

Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση, κατά την οποία τονίστηκαν, οι συνεχείς και υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού και του Πάτερ Αντώνιου στα 19 χρόνια λειτουργίας, να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους, σε όλη την Ελλάδα, με αρωγούς τον απλό κόσμο και τους πάμπολλους εθελοντές συμπαραστάτες.

Η “Κιβωτός του Κόσμου” ανταποκρίθηκε θετικά, στην πρόταση της Ν.Ε, να συμμετάσχει ως ομιλητής, σε ανοικτές εκδηλώσεις που θα διοργανώσει στο προσεχές μέλλον, με επίκεντρο τον Άνθρωπο και ιδιαίτερα το Παιδί.

ΠΗΓΗ