Βόλος: Προετοιμάζεται για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς το Κίνημα

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν να εμποδίζουν τη διενέργεια πλειστηριασμών, ακόμη κι αν αυτές, διενεργούνται στο εξής, με ηλεκτρονικό τρόπο, δηλώνουν τα μέλη του Κινήματος «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στους πλειστηριασμούς – κατασχέσεις – εξώσεις», που σήμερα πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Όπως τόνισε το μέλος του Κινήματος, Κώστας Αβαράκης, το Κίνημα διευρύνεται σε όλη τη χώρα και πλέον προσανατολίζεται στην κλιμάκωση της αντίστασης.

«Εμείς, ως κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα κάνουμε και τη δική τους ζωή δύσκολη και δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια» δήλωσε ο ίδιος, εκτιμώντας ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για όλους, αλλά γι’ αυτούς οι οποίοι θέλουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή των πολιτών

Όπως ανέφεραν τα μέλη του κινήματος επί της ουσίας δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να καταργηθεί το υφιστάμενο καθεστώς, αλλά θα γίνει μια συμπλήρωση στο σκέλος της ηλεκτρονικής διαδικασίας, στο υφιστάμενο καθεστώς, που σημαίνει ότι δεν αντικαθίσταται, ούτε καταργείται. Ενδεχομένως συνεπώς να υπάρχει διαδικασία πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο και ταυτόχρονα να γίνεται και ηλεκτρονικά η διαδικασία.

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: "Βαρυχειμωνιά" για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Next Βόλος: Πτώμα γυναίκας βρέθηκε στον Άναυρο