Βόλος: Προπαρασκευαστική σύσκεψη του Συνεδρίου για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας

Συναντήσεις με φορείς της Μαγνησίας, αυτοδιοικητικούς αλλά και προέδρους συνεταιριστικών οργανώσεων και του Ε.Κ.Β. έχει σήμερα από το πρωί κλιμάκιο του γραφείου του πρωθυπουργού με τους Νίκος Σκορίνη και Γιάννη Βουλγαράκη, παρουσία και των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλου και Μάκη Μπαλλή.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά σύσκεψη που γίνεται στη Μαγνησία ενόψει της προετοιμασίας του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου στη Λάρισα.

Επιπλέον το κλιμάκιο συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου για εκπαιδευτικά θέματα, ενώ τα μέλη της Ένωσης μαζί με την πρόεδρο του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, έθεσαν μεταξύ άλλων, το ζήτημα λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ.

Τα δύο στελέχη του γραφείου του πρωθυπουργού επισήμαναν ότι στόχος είναι να καταγραφούν οι προτάσεις των φορέων, καθώς η κυβέρνηση επιθυμεί να καταθέσει ένα σχέδιο που να μην ειναι ξεκομμένο από τις τοπικές κοινωνίες.

ΠΗΓΗ