Βόλος: Στα ίχνη κυκλώματος μαστροπών με πανελλαδική δράση η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας

Δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων ανδρών σχηματίστηκε από τη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με την κατηγορία ότι εξωθούσαν αλλοδαπές στην πορνεία. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα στοιχεία των δραστών, οι οποίοι έχουν αναπτύξει πανελλαδική δράση και έχουν ήδη ενημερώσει τις αστυνομικές υπηρεσίες της πρωτεύουσας για να γίνει ταυτοποίησή τους και να συλληφθούν.

Όπως προέκυψε, οι κοπέλες που δούλευαν για λογαριασμό τους, κατέθεταν μέρος των χρημάτων από τους πελάτες, σε τραπεζικό λογαριασμό των δραστών, οι οποίοι έφερναν νεαρά κορίτσια από το εξωτερικό (κυρίως από την Ρουμανία), τα κρατούσαν στην Ελλάδα για δέκα μέρες και στο διάστημα αυτό τα έστελναν σε ξενοδοχεία της Αθήνας και άλλων πόλεων για να συνευρεθούν με πελάτες και με «ταρίφα» πάνω από 100 Ευρώ για μια ώρα.

Οι αστυνομικοί του Βόλου βρέθηκαν στα ίχνη του κυκλώματος, που λειτουργούσε μέσω αγγελιών σε αρκετά σάιτ γνωριμιών.

Η δράση των δύο ανδρών αποκαλύφθηκε, όταν σήμερα το πρωί, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου προσποιήθηκε τον πελάτη και έκλεισε ραντεβού με δύο αλλοδαπές, σε ξενοδοχείο του Βόλου, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με έναν εκ των δύο δραστών.

Στο ξενοδοχείο εμφανίστηκαν, δύο κοπέλες, αγνώστου εθνικότητας ακόμη, ηλικίας 25 και 26 ευρών. Ο πελάτης-αστυνομικός έδωσε στις αλλοδαπές το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, μέρος του οποίου, αυτές, κατέθεσαν στη συνέχεια, στον λογαριασμό του ενός δράστη.

Οι δύο κοπέλες συνελήφθησαν και αποκάλυψαν ότι οι δύο δράστες τις μετέφεραν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αφού έκλειναν τηλεφωνικά τα ραντεβού με τους πελάτες.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ