Βόλος: Στα δικαστήρια κατά της Νατ. Οικονόμου προσφεύγει η αντιδήμαρχος Παιδείας

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους αντιπαρατέθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου η αντιδήμαρχος Παιδείας Γεωργία Μποντού-Τοκαλή με την επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσσας Οικονόμου, με αφορμή ανακοίνωση της παράταξης για τα όσα έγιναν γνωστά αναφορικά με την  αποπομπή του Προέδρου του Σωματείου «Ιππόκαμπος» Πέτρου Μπέλλου από εκδήλωση για την παράδοση του βραβείου ECOMOBILITY.

Η κ. Μποντού έκανε λόγο για ψευδείς αναφορές της ανακοίνωσης της «Επιλογής Ευθύνης», και για προσωπική επίθεση με χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό της. Η κ. Οικονόμου τόνισε ότι αυτά τα περιστατικά μόνο παρεξήγηση δεν ήταν και τόνισε ότι «αν κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη είστε εσείς κ. Μποντού για την ολοκληρωτική σας συμπεριφορά να πετάξετε έξω από το Δημαρχείο έναν συμπολίτη». Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε με την κ. Μποντού να επισημαίνει ότι εκείνη δεν εκδίωξε ποτέ τον κ. Μπέλλο από το δημαρχείο, αντίθετα είναι καλοί συνεργάτες.

Η κ. Οικονόμου της ανταπάντησε, «Πάτε  να βγάλετε καμιά φωτογραφία καλύτερα», με την αντιδήμαρχο να της επισημαίνει ότι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια καθώς αποτελεί ποινικό αδίκημα. Η Νατάσσα Οικονόμου την κάλεσε τέλος  να ζητήσει συγνώμη από την κοινωνία, το Σωματείο και την παράταξή της.

ΠΗΓΗ