Βόλος: Στις 300.000 ευρώ το ύψος των προσφορών του ανώνυμου δωρητή στο Νοσοκομείο

Την μεγάλη προσφορά του Βολιώτη, που έχει προβεί σε σημαντικότατες δωρεές στο Νοσοκομείο Βόλου, επιθυμώντας να διατηρήσει την ανωνυμία του, επισημαίνει με ανακοίνωσή της, η Διοίκηση του Ιδρύματος, απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τ.Σ.Δ., ο οποίος με τις χορηγίες του βοήθησε στην εξασφάλιση πολύτιμου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σε πολλά Τμήματα του Νοσοκομείου. Η συνολική αξία του εξοπλισμού που προσέφερε ανέρχεται σε 300.000 ευρώ.

Η Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος χαρακτηρίζει τον συμπολίτη φίλο, γιατί αυτή είναι και η αληθής έννοια του όρου, η ανιδιοτελής και έμπρακτη βοήθεια στους πάσχοντες συνανθρώπους του και κύριο, γιατί η διακριτική του παρουσία και η αγωνία είναι να «πιάσει τόπο» η προσφορά του, σύμφωνα με τις όποιες κατά καιρούς ανάγκες του Αχιλλοπουλείου.

Το Νοσοκομείο δημοσιοποιεί τον μακρύ κατάλογο της προσφοράς του συμπολίτη που αποτελείται από 11 μηχανήματα αιμοκάθαρσης, καρδιολογικό υπερτομογράφο με τρεις κεφαλές για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, δύο σετ χειρουργικά εργαλεία για τοποθέτηση εμφυτεύσιμων βηματοδοτών, έναν σταθμό ανάλυσης Holter ρυθμού με 3 καταγραφικά και είδη ατομικής ακτινοπροστασίας για το εργαστήριο τοποθέτησης εμφυτεύσιμων βηματοδοτών για την Καρδιολογική Κλινική, πέντε καρδιογράφους για τμήματα του Νοσοκομείου, δύο μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων με ενσωματωμένη καπνογραφία, για το Ακτινολογικό Τμήμα, έναν Κυτταροστατικό θάλαμο για το Ογκολογικό τμήμα, δύο αναδευτήρες-ζυγούς για την κινητή μονάδα Αιμοδοσίας για το Τμήμα Αιμοδοσίας και υπερηχοτομογράφο με δύο κεφαλές για τα εξωτερικά ιατρεία, συνολικής αξίας 300.000 €.

«Κλείνοντας θα θέλαμε να τον βεβαιώσουμε ότι, ήδη όλες οι προσφορές εργάζονται απρόσκοπτα για την υγεία των συμπολιτών μας σύμφωνα, με την κοινή μας αφετηρία η οποία δεν είναι άλλη από την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου», καταλήγει η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Βόλου.

ΠΗΓΗ

Prev Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στη Γλώσσα Σκοπέλου
Next Κ. Αγοραστός προς ΓΑΙΑΟΣΕ: «Παρουσιάστε επιχειρησιακό πλάνο για τα Εμπορευματικά Κέντρα στη Θεσσαλία»